Εξυπηρέτηση πελατών: +30 26610 36995
Προσφορά!

Αλγεοκτόνο Super Exalgin

Περιγραφή

SUPER EXALGIN Αλγεοκτόνο

Υγρό αλγεοκτόνο, προϊόν κορυφαίας ποιότητας, συμπυκνωμένο, για την προστασία του νερού από την δημιουργία άλγεων. Το αλγεοκτόνο SUPER EXALGIN σκοτώνει τα άλγη χωρίς να λεκιάζει την πισίνα. Δεν αφρίζει ακόμα και αν τροφοδοτηθεί σε μεγάλη ποσότητα. Επίσης δεν μεταβάλει την τιμή του ph. Το SUPER EXALGIN είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την πρόληψη και καταπολέμηση των άλγεων (φυκών – πρασινάδας) και παρουσιάζει μεγάλη διάρκεια δράσεως. Δεν περιέχει καθόλου μέταλλα, ενώ έχει ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται παράλληλα με το χλώριο.
Το SUPER EXALGIN λόγω της ισχυρής δραστικής ουσίας που περιέχει, χρησιμοποιείται κυρίως στις δημόσιες πισίνες για την καταπολέμηση των άλγεων (φυκών, πρασινάδας, γλίτσας) σε μόνιμη βάση. Λόγω της ειδικής σύνθεσής του, απαιτούνται μόνο μικρές ποσότητες τροφοδοσίας του, τόσο στο ξεκίνημα της πισίνας, όσο και κατά την διάρκεια της λειτουργίας της. Παράγεται και συσκεύαζεται στην Ισπανία. Διατίθεται σε συσκευασίες των 5 και 25lt.

Daikin
Toshiba
Fujitsu
Wilo
Kostal
Kratki
Buderus
Rehau
Kripsol
Cosmosolar
Ferroli
Schuco
SATURN
ABB
TOSHIBA
INTRASOL
Edilkamin
LG
MITSUBISHI
Chaffoteaux
Gree
Bosch
Tcl
Midea
ARISTON
Hitachi
hidden link

Ότι ζητάτε για το "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ". Αντλίες Θερμότητας, Κλιματιστικά, Ηλιακούς Θερμοσίφωνες, Λέβητες συμπύκνωσης ή Βιομάζας, Ενεργειακά κουφώματα και Θερμοπρόσοψη. Όλα σε ένα πακέτο!!

Δείτε το προιόν...