Εξυπηρέτηση πελατών: +30 26610 36995
Προσφορά!

Επεξεργασία νερού για να γίνει πόσιμο

Μετατρέψτε το νερό της βρύσης, της γεώτρησης ή του πηγαδιού σας σε πόσιμο υγιεινό κρυστάλλινο νερό. Αφαιρέστε όλες τις βλαβερές ουσίες που ενοχλούν τη γεύση και βλάπτουν την υγεία. Κάντε ένα δώρο ζωής σε εσάς και την οικογένεια σας.

water-proccessing1Μειώστε το κόστος του πόσιμου νερού, καταργώντας το αμφιβόλου ποιότητας εμφιαλωμένο νερό, σταματήστε το “νεροκουβάλημα” και χαρίστε στον εαυτόν σας ροφήματα, φαγητά, αναψυκτικά με αγνές και καθαρές γεύσεις. Δώστε στο πόσιμο νερό την αγνότητα και καθαρότητα αλλά και όλες τις απαραίτητες ωφέλιμες ουσίες που χρειάζεται ο σημερινός άνθρωπος.

Η ecopoint.gr και τα προϊόντα waterpoint σας προσφέρουν πόσιμο νερό ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες του καθενός, βοηθώντας στη βελτίωση της υγείας.

water-proccessing2Τα προϊόντα waterpoint προσφέρουν συσκευές Όσμωσης για κατοικίες, καφετέριες, εστιατόρια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, ξενοδοχεία, πλυντήρια αυτοκινήτων, κοινότητες, σχολεία και πολλές άλλες λύσεις για φίλτρανση, αποσκλήρυνση, αποσιδήρωση και απολύμανση νερού.

Cosmosolar
ABB
SATURN
Schuco
Ferroli
INTRASOL
Kripsol
Rehau
Buderus
Kratki
Kostal
Wilo
Fujitsu
Toshiba
Daikin
TOSHIBA
Edilkamin
LG
MITSUBISHI
Chaffoteaux
Gree
Bosch
Tcl
Midea
ARISTON
Hitachi
hidden link

Δείτε το προιόν...