Εξυπηρέτηση πελατών: +30 26610 36995
Προσφορά!

Αλγεοκτόνο Super Exalgin

Superexalgin (5)


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/ecopoint/public_html/wp-content/themes/ecopoint/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 37

Περιγραφή

SUPER EXALGIN Αλγεοκτόνο

Υγρό αλγεοκτόνο, προϊόν κορυφαίας ποιότητας, συμπυκνωμένο, για την προστασία του νερού από την δημιουργία άλγεων. Το αλγεοκτόνο SUPER EXALGIN σκοτώνει τα άλγη χωρίς να λεκιάζει την πισίνα. Δεν αφρίζει ακόμα και αν τροφοδοτηθεί σε μεγάλη ποσότητα. Επίσης δεν μεταβάλει την τιμή του ph. Το SUPER EXALGIN είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την πρόληψη και καταπολέμηση των άλγεων (φυκών – πρασινάδας) και παρουσιάζει μεγάλη διάρκεια δράσεως. Δεν περιέχει καθόλου μέταλλα, ενώ έχει ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται παράλληλα με το χλώριο.
Το SUPER EXALGIN λόγω της ισχυρής δραστικής ουσίας που περιέχει, χρησιμοποιείται κυρίως στις δημόσιες πισίνες για την καταπολέμηση των άλγεων (φυκών, πρασινάδας, γλίτσας) σε μόνιμη βάση. Λόγω της ειδικής σύνθεσής του, απαιτούνται μόνο μικρές ποσότητες τροφοδοσίας του, τόσο στο ξεκίνημα της πισίνας, όσο και κατά την διάρκεια της λειτουργίας της. Παράγεται και συσκεύαζεται στην Ισπανία. Διατίθεται σε συσκευασίες των 5 και 25lt.

Daikin
Toshiba
Fujitsu
Midea
Wilo
Kostal
Kratki
Buderus
Rehau
Kripsol
Cosmosolar
Ferroli
Schuco
SATURN
ABB
TOSHIBA
INTRASOL
Hitachi
Edilkamin
LG
ARISTON
Gree
hidden link

Νέο GREE Lomo 9000 BTU Tοποθετημένο ΜΟΝΟ 440€!!

Η σειρά LOMO DC Inverter είναι εξοπλισμένη με τη μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα Cold Plasma της GREE. Η τεχνολογία αυτή βασίζεται σε έναν ικανό ιονιστή με δράση που εξουδετερώνει το 90% των βακτηριδίων, ο οποίος διαθέτει επιπλέον αποσμητικές ιδιότητες και φορτίζει την ατμόσφαιρα με αρνητικά ιόντα, για ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας.

A+++              AllDcInverter                  ColdPlasma

Δείτε το προιόν...