Εξυπηρέτηση πελατών: +30 26610 36995
Προσφορά!

Κροκυδωτικό Crystal Clear 4 in 1

CRYSTAL CLEAR 4 in 1 (5)


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/ecopoint/public_html/wp-content/themes/ecopoint/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 37

Περιγραφή

CRYSTAL CARE Κροκυδωτικό 4 σε 1

Υγρό κροκυδωτικό Crystal Care 4 in 1 για την διατήρηση κρυστάλλινα καθαρού νερού.
Φυσικό πολυμερές, μη τοξικό, βιοαποικοδομήσιμο με κροκυδωτική δράση (πρώτη ύλη από κελύφη οστρακοειδών). Αφαιρεί οργανικές ουσίες, λίπη, λάδια και διαλυμένα μέταλλα (σίδηρο, μαγγάνιo, χαλκό κλπ) Δεν επιτρέπει επικαθίσεις ρύπων στον πυθμένα της πισίνας, δεν θολώνει το νερό όπως τα κοινά κροκυδωτικά και δεν μεταβάλει το ph του νερού. Οδηγεί τα αφαιρούμενα σωματίδια προς την επιφάνεια της πισίνας και από εκεί μέσω της υπερχείλισης (ή των skimmer) στα φίλτρα, αντίθετα από τα κοινά κροκυδωτικά που κάνουν καθίζηση στον πυθμένα. Έτσι μειώνει κατά πολύ την ανάγκη σκουπίσματος του πυθμένα (δεν απαιτείται σκούπισμα μετά την χρήση του). Δίνει στο νερό ένα λαμπερό διαυγές χρώμα. Η περιοδική χρήση του μειώνει την κατανάλωση χλωρίου σε καθημερινή βάση μειώνοντας έτσι το συνολικό κόστος συντήρησης της πισίνας. Προϊόν αποκλειστικό, κορυφαίας ποιότητας, ιδανικό για πισίνες με φίλτρα άμμου.
Η δράση του επιτρέπει στο φίλτρο να κατακρατά ακόμα και τα μικρότερα σωματίδια ρύπων που είναι αόρατα με γυμνό μάτι. Αφαιρεί οργανικές ουσίες, λίπη, λάδια και διαλυμένα μέταλλα (σίδηρο, μαγγάνια, χαλκό κ.λ.π), δεν επιτρέπει επικαθήσεις στον πυθμένα όπως τα κοινά κροκυδωτικά, λειτουργεί με διόγκωση των ρύπων και τους οδηγεί στην υπερχείλιση ή στα skimmer, βελτιώνει σημαντικά την φίλτρανση επειδή δημιουργεί στρώμα διόγκωσης των ρύπων πριν από την επιφάνεια της άμμου του φίλτρου. Παράγεται και συσκευάζεται στη Ισπανία. Διατίθεται σε συσκευασίες των 5 και 25lt.

Daikin
Toshiba
Fujitsu
Midea
Wilo
Kostal
Kratki
Buderus
Rehau
Kripsol
Cosmosolar
Ferroli
Schuco
SATURN
ABB
TOSHIBA
INTRASOL
Hitachi
Edilkamin
LG
ARISTON
Gree
hidden link

Νέο GREE Lomo 9000 BTU Tοποθετημένο ΜΟΝΟ 440€!!

Η σειρά LOMO DC Inverter είναι εξοπλισμένη με τη μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα Cold Plasma της GREE. Η τεχνολογία αυτή βασίζεται σε έναν ικανό ιονιστή με δράση που εξουδετερώνει το 90% των βακτηριδίων, ο οποίος διαθέτει επιπλέον αποσμητικές ιδιότητες και φορτίζει την ατμόσφαιρα με αρνητικά ιόντα, για ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας.

A+++              AllDcInverter                  ColdPlasma

Δείτε το προιόν...