Εξυπηρέτηση πελατών: +30 26610 36995
Προσφορά!

Χλώριο αργής διαλύσεως DELSACLOR 90

CLORIO 90


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/ecopoint/public_html/wp-content/themes/ecopoint/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 37

Περιγραφή

DELSACLOR 90 σε κόκκους

Χλώριο 90% (τριχλωροισοκυανουρικό οξύ) TCCA αργής διάλυσης σε κόκκους για την καθημερινή τακτική απολύμανση του νερού της πισίνας. Παράγεται και συσκευάζεται στην Ισπανία (DELSA – ERCROS). Δεν περιέχει ασβέστιο, δεν προκαλεί επικαθίσεις αλάτων κι έτσι δεν μπλοκάρει το φίλτρο. Δεν μεταβάλλει την τιμή του PΗ στο νερό. Πολύ αποτελεσματικό, με εγγύηση ποιότητας. Μειώνει το κόστος συντήρησης της πισίνας. Εγκεκριμένο προϊόν. Διατίθεται σε συσκευασίες των 10 & 30 kg.

Daikin
Toshiba
Fujitsu
Midea
Wilo
Kostal
Kratki
Buderus
Rehau
Kripsol
Cosmosolar
Ferroli
Schuco
SATURN
ABB
TOSHIBA
INTRASOL
Hitachi
Edilkamin
LG
ARISTON
Gree
hidden link

Νέο GREE Lomo 9000 BTU Tοποθετημένο ΜΟΝΟ 440€!!

Η σειρά LOMO DC Inverter είναι εξοπλισμένη με τη μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα Cold Plasma της GREE. Η τεχνολογία αυτή βασίζεται σε έναν ικανό ιονιστή με δράση που εξουδετερώνει το 90% των βακτηριδίων, ο οποίος διαθέτει επιπλέον αποσμητικές ιδιότητες και φορτίζει την ατμόσφαιρα με αρνητικά ιόντα, για ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας.

A+++              AllDcInverter                  ColdPlasma

Δείτε το προιόν...