Εξυπηρέτηση πελατών: +30 26610 36995
Προσφορά!

Χλώριο Αμέσου διαλύσεως (shock) DELSACLOR 55

CLORIO 60


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/ecopoint/public_html/wp-content/themes/ecopoint/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 37

Περιγραφή

DELSACLOR  55 σε κόκκους

Χλώριο ΣΟΚ (διχλωροισοκυανουρικό νάτριο) για γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση. Το χλώριο ταχείας διάλυσης 55% (ΣΟΚ) σε κόκκους, χρησιμοποιείται για την εξόντωση των βακτηριδίων και της οργανικής μολύνσεως που τροφοδοτούνται στο νερό της πισίνας από τους κολυμβητές και από άλλες πηγές μολύνσεως. Δεν περιέχει ασβέστιο,δεν προκαλεί επικαθήσεις αλάτων και έτσι δεν μπλοκάρει το φίλτρο. Δεν μεταβάλλει την τιμή του PH. Παράγεται και συσκευάζεται στήν Ισπανία (DELSA-ERCROS). Εγκεκριμένο προϊόν. Διατίθεται σε συσκευασία των 10 ή 30kg.

Daikin
Toshiba
Fujitsu
Midea
Wilo
Kostal
Kratki
Buderus
Rehau
Kripsol
Cosmosolar
Ferroli
Schuco
SATURN
ABB
TOSHIBA
INTRASOL
Hitachi
Edilkamin
LG
ARISTON
Gree
hidden link

Νέο GREE Lomo 9000 BTU Tοποθετημένο ΜΟΝΟ 440€!!

Η σειρά LOMO DC Inverter είναι εξοπλισμένη με τη μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα Cold Plasma της GREE. Η τεχνολογία αυτή βασίζεται σε έναν ικανό ιονιστή με δράση που εξουδετερώνει το 90% των βακτηριδίων, ο οποίος διαθέτει επιπλέον αποσμητικές ιδιότητες και φορτίζει την ατμόσφαιρα με αρνητικά ιόντα, για ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας.

A+++              AllDcInverter                  ColdPlasma

Δείτε το προιόν...