Εξυπηρέτηση πελατών: +30 26610 36995
Προσφορά!

ΧΑΛΥΒΔ ΛΕΒΗΤΑΣ ZENTRATHERM

ZENTRATHERM1


Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, no array or string given in /home/ecopoint/public_html/wp-content/themes/ecopoint/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 37

Περιγραφή

Χαλύβδινοι λέβητες ZENTRATHERM

Οι λέβητες ZENTRATHERM κατασκευάζονται στην Ελλάδα Οι λέβητες ZENTRATHERM, είναι χαλύβδινοι λέβητες υπερπίεσης, υψηλής τεχνολογικής στάθμης και απόδοσης και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες από μονοκατοικίες και μικρά διαμερίσματα, ως σχολεία, ξενοδοχεία και νοσοκομεία (δυνατότητα παραγωγής λεβήτων από 28,000 μέχρι και 3,000,000 Kcal/h). Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των λεβήτων ZENTRATHERM είναι η αρχή της τριπλής διαδρομής των καυσαερίων, που σε συνδυασμό με τους κυματοειδούς διατομής αυλούς μπορούν και εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση, 92% οικονομία καυσίμων, αθόρυβη λειτουργία, μεγάλη διάρκεια ζωής, εύκολη συντήρηση και προστασία του περιβάλλοντος. Οι λέβητες έχουν δοκιμαστεί και έχουν λάβει πιστοποιητικό CE 0085 από το institute D VEW Βόννης-Γερμανίας καθώς και με το σήμα DVGW επίσης από την Γερμανία.

Daikin
Toshiba
Fujitsu
Midea
Wilo
Kostal
Kratki
Buderus
Rehau
Kripsol
Cosmosolar
Ferroli
Schuco
SATURN
ABB
TOSHIBA
INTRASOL
Hitachi
Edilkamin
LG
ARISTON
Gree
hidden link

Νέο GREE Lomo 9000 BTU Tοποθετημένο ΜΟΝΟ 440€!!

Η σειρά LOMO DC Inverter είναι εξοπλισμένη με τη μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα Cold Plasma της GREE. Η τεχνολογία αυτή βασίζεται σε έναν ικανό ιονιστή με δράση που εξουδετερώνει το 90% των βακτηριδίων, ο οποίος διαθέτει επιπλέον αποσμητικές ιδιότητες και φορτίζει την ατμόσφαιρα με αρνητικά ιόντα, για ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας.

A+++              AllDcInverter                  ColdPlasma

Δείτε το προιόν...