Εξυπηρέτηση πελατών: +30 26610 36995
Προσφορά!

Κατασκευή Κατοικιών

Η οικοδομή περνάει πλέον και στην Ελλάδα σε νέα εποχή…

Εκτός από τον τρόπο και το κόστος κατασκευής που μας απασχολούσε έως τώρα, πρωτεύοντα ρόλο παίζει το κόστος συντήρησης και λειτουργίας της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου που παραδίνεται προς χρήση.

Προσαρμογή στο φυσικό περιβάλλον με έξυπνη χωροθέτηση, εκμετάλλευση του προσανατολισμού, των συνθηκών αερισμού και σκίασης, μελέτη περιβάλλοντος χώρου συνθέτουν τις απαραίτητες συνθήκες μελέτης μιας σύγχρονης κατοικίας.

Άψογη θωράκιση της κατοικίας από τις εξωτερικές συνθήκες, υγρομόνωση, θερμομόνωση, φυσικός αερισμός και δροσισμός, άντληση θερμότητας από το περιβάλλον, συνθέτουν το επιτυχημένο πλαίσιο των κατοικιών ecopoint.gr.

Άνεση, λειτουργικότητα , θαλπωρή, χαμηλά κόστη λειτουργίας και συντήρησης συνθέτουν και αναδεικνύουν τις κατοικίες μας και τις καθιστούν σύμφωνες με τις νέες προδιαγραφές και απαιτήσεις.

Ετσι η ecopoint.gr σας προσφέρει:

  1. Ανέγερση νέων κατοικιών, σε δικό σας οικόπεδο ή σε δικά μας οικόπεδα στα ομορφότερα σημεία της Κέρκυρας.
  2. Αγορά νεόδμητων κατοικιών διαφόρων μεγεθών και τύπων σε πανέμορφες θέσεις και πλήρη ανακαίνιση, ενεργειακή αναβάθμιση και μεταμόρφωση παλαιών κατοικιών σε σύγχρονες και αναβαθμισμένες ιδιοκτησίες.

Νεοδόμητες κατοικίες που κατασκευάσαμε* και πωλούνται

houses-for-sale1

houses-for-sale2

 

Συγκρότημα κατοικιών στο Φιγαρέτο-Κανόνι. Διαθέσιμο προς πώληση το διαμέρισμα (κόκκινο χρώμα) του α’ ορόφου εμβαδού 87 τμ με υπόγεια αποθήκη 40 τμ και 2 Θέσεις στάθμευσης ανεξαρτητη θερμανση και τζάκι

houses-for-sale3

 

Γενική άποψη του συγκροτήματος κατοικιών στο Φιγαρέτο-Κανόνι

Μονοκατοικίες στο Πέραμα

Μονοκατοικίες στο Πέραμα με καταπληκτική θέα σε οικόπεδο 500 τμ η κάθε μία. Δύο τύποι κατοικιών συνολικού εμβαδού 135 και 155 τμ

houses-for-sale4

houses-for-sale5

houses-for-sale6

* Οι κατοικιες  έχουν κατασκευαστεί από την συνεργαζόμενη

 εταιρεία «Χ.Μπάλλας Χ.Τσιριγγάκης ΟΕ«

Daikin
Toshiba
Fujitsu
Midea
Wilo
Kostal
Kratki
Buderus
Rehau
Kripsol
Cosmosolar
Ferroli
Schuco
SATURN
ABB
TOSHIBA
INTRASOL
Hitachi
Edilkamin
LG
ARISTON
Gree
hidden link

Νέο GREE Lomo 9000 BTU Tοποθετημένο ΜΟΝΟ 440€!!

Η σειρά LOMO DC Inverter είναι εξοπλισμένη με τη μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα Cold Plasma της GREE. Η τεχνολογία αυτή βασίζεται σε έναν ικανό ιονιστή με δράση που εξουδετερώνει το 90% των βακτηριδίων, ο οποίος διαθέτει επιπλέον αποσμητικές ιδιότητες και φορτίζει την ατμόσφαιρα με αρνητικά ιόντα, για ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας.

A+++              AllDcInverter                  ColdPlasma

Δείτε το προιόν...