Εξυπηρέτηση πελατών: +30 26610 36995
Προσφορά!

Θέρμανση, Ψύξη, Κλιματισμός

Eμπιστευτείτε την άνεση του σπιτιού σας στην ecopoint.gr

Τα νέα δεδομένα στην αγορά καυσίμων καθώς και οι νέες οικολογικές αντιλήψεις, οδηγούν σε εναλλακτικές εφαρμογές θέρμανσης- ψύξης, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή άνεση με όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις.

cooling-heating-imgΕσωτερικές εγκαταστάσεις θέρμανσης-ψύξης -δροσισμού με ενδοδαπέδια θέρμανση, δίκτυο με τοπικές κλιματιστικές μονάδες (fan coils) ακόμη και με συμβατικά θερμαντικά σώματα, τροφοδοτούνται με εναλλακτικές ήπιες και οικονομικές μορφές ενέργειας, όπως ηλιοθερμία, γεωθερμία, αντλία θερμότητας, λέβητες ξύλου και pellets ενεργειακό τζάκι, αλλά και συνδυασμός της υπάρχουσας υποδομής με τις καινούργιες εφαρμογές.

Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και θέρμανσης πισίνας με έμφαση στην οικονομία.

Βελτιώσεις σε ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις πετρελαίου- αερίου, μελέτη νέων κατασκευών με μηδαμινό κόστος λειτουργίας και άμεση απόσβεση.

Μεγάλη ποικιλία επώνυμων μονάδων θέρμανσης & κλιματισμού για μια ζωή.

hitachi    daikin   buderus    cosmosolar

Daikin
Toshiba
Fujitsu
Midea
Wilo
Kostal
Kratki
Buderus
Rehau
Kripsol
Cosmosolar
Ferroli
Schuco
SATURN
ABB
TOSHIBA
INTRASOL
Hitachi
Edilkamin
LG
ARISTON
Gree
hidden link

Νέο GREE Lomo 9000 BTU Tοποθετημένο ΜΟΝΟ 440€!!

Η σειρά LOMO DC Inverter είναι εξοπλισμένη με τη μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα Cold Plasma της GREE. Η τεχνολογία αυτή βασίζεται σε έναν ικανό ιονιστή με δράση που εξουδετερώνει το 90% των βακτηριδίων, ο οποίος διαθέτει επιπλέον αποσμητικές ιδιότητες και φορτίζει την ατμόσφαιρα με αρνητικά ιόντα, για ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας.

A+++              AllDcInverter                  ColdPlasma

Δείτε το προιόν...