Εξυπηρέτηση πελατών: +30 26610 36995
Προσφορά!

Πισίνες, Spa και Περιβάλλον Χώρος

Η ecopoint είναι εδώ για να προσθέσει ποιότητα, απόλαυση, υγεία , ευεξία και ευχάριστες οικογενειακές στιγμές με μια καθημερινή προσιτή πολυτέλεια την πισίνα σας… ένας ευχάριστος τρόπος ευζωίας με πολλή ενέργεια, ζωντάνια, ξεγνοιασιά, και χαλάρωση.

pool1Η ecopoint σας προσφέρει πισίνες με ελευθερία σχημάτων και κίνησης νερού, με υψηλή αισθητική, με ποικιλία επιλογών επενδύσεων χωρίς συμβιβασμούς ή περιορισμούς στο όνειρό σας.

 

Πισίνες ιδιωτικές, ξενοδοχείων, κτιριακών συγκροτημάτων, πισίνες με κρυστάλλινο υγιεινό νερό.

pool2Πισίνες με καινοτόμα συστήματα ανακυκλοφορίας, φίλτρανσης, απολύμανσης, με παιγνίδια νερού, υδρομασάζ, πισίνες εσωτερικού χώρου θερμαινόμενες, πισίνες με παραλία και βραχόκηπους καταρράκτες, τεχνητές λίμνες, infinitive shapes, πισίνες με την υπογραφή της ecopoint.gr

logo          FairlocksLogo    zodiac-120x80kripsol-79107334

Daikin
Toshiba
Fujitsu
Midea
Wilo
Kostal
Kratki
Buderus
Rehau
Kripsol
Cosmosolar
Ferroli
Schuco
SATURN
ABB
TOSHIBA
INTRASOL
Hitachi
Edilkamin
LG
ARISTON
Gree
hidden link

Νέο GREE Lomo 9000 BTU Tοποθετημένο ΜΟΝΟ 440€!!

Η σειρά LOMO DC Inverter είναι εξοπλισμένη με τη μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα Cold Plasma της GREE. Η τεχνολογία αυτή βασίζεται σε έναν ικανό ιονιστή με δράση που εξουδετερώνει το 90% των βακτηριδίων, ο οποίος διαθέτει επιπλέον αποσμητικές ιδιότητες και φορτίζει την ατμόσφαιρα με αρνητικά ιόντα, για ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας.

A+++              AllDcInverter                  ColdPlasma

Δείτε το προιόν...