Εξυπηρέτηση πελατών: +30 26610 36995
Προσφορά!

Επεξεργασία νερού για να γίνει πόσιμο

Μετατρέψτε το νερό της βρύσης, της γεώτρησης ή του πηγαδιού σας σε πόσιμο υγιεινό κρυστάλλινο νερό. Αφαιρέστε όλες τις βλαβερές ουσίες που ενοχλούν τη γεύση και βλάπτουν την υγεία. Κάντε ένα δώρο ζωής σε εσάς και την οικογένεια σας.

water-proccessing1Μειώστε το κόστος του πόσιμου νερού, καταργώντας το αμφιβόλου ποιότητας εμφιαλωμένο νερό, σταματήστε το «νεροκουβάλημα» και χαρίστε στον εαυτόν σας ροφήματα, φαγητά, αναψυκτικά με αγνές και καθαρές γεύσεις. Δώστε στο πόσιμο νερό την αγνότητα και καθαρότητα αλλά και όλες τις απαραίτητες ωφέλιμες ουσίες που χρειάζεται ο σημερινός άνθρωπος.

Η ecopoint.gr και τα προϊόντα waterpoint σας προσφέρουν πόσιμο νερό ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες του καθενός, βοηθώντας στη βελτίωση της υγείας.

water-proccessing2Τα προϊόντα waterpoint προσφέρουν συσκευές Όσμωσης για κατοικίες, καφετέριες, εστιατόρια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, ξενοδοχεία, πλυντήρια αυτοκινήτων, κοινότητες, σχολεία και πολλές άλλες λύσεις για φίλτρανση, αποσκλήρυνση, αποσιδήρωση και απολύμανση νερού.

Daikin
Toshiba
Fujitsu
Midea
Wilo
Kostal
Kratki
Buderus
Rehau
Kripsol
Cosmosolar
Ferroli
Schuco
SATURN
ABB
TOSHIBA
INTRASOL
Hitachi
Edilkamin
LG
ARISTON
Gree
hidden link

Νέο GREE Lomo 9000 BTU Tοποθετημένο ΜΟΝΟ 440€!!

Η σειρά LOMO DC Inverter είναι εξοπλισμένη με τη μοναδική τεχνολογία καθαρισμού αέρα Cold Plasma της GREE. Η τεχνολογία αυτή βασίζεται σε έναν ικανό ιονιστή με δράση που εξουδετερώνει το 90% των βακτηριδίων, ο οποίος διαθέτει επιπλέον αποσμητικές ιδιότητες και φορτίζει την ατμόσφαιρα με αρνητικά ιόντα, για ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας.

A+++              AllDcInverter                  ColdPlasma

Δείτε το προιόν...